Новини Центральної ОДПІ Харкова

Університет державної фіскальної служби України оголошує додатковий набір абітурієнтів у 2019 році на факультет податкової міліції.

На навчання приймаються громадяни України віком від 17 до 25 років, які мають повну загальну середню освіту, відповідають вимогам нормативно-правових актів України, що визначають проходження служби в податковій міліції Державної фіскальної служби України, та направлені Головним управлінням ДФС у Харківській  області.

Бажаючим вступити на навчання необхідно звертатися у відділ проходження служби у податковій міліції управління по роботі з персоналом Головного управління Державної фіскальної служби у Харківській області за адресою: м. Харків, вул. Пушкінська 46, станція метро ім. Бекетова, тел : 702-85-46, мобільний тел: 098-210-07-35.

Оформлення особових справ проводиться — з січня по липень 2019 року. Вступні іспити: складаються в Університеті Державної фіскальної служби України, який знаходиться за адресою: 08201, Київська область, м. Ірпінь, в. Карла  Маркса, 3. З предметів: українська мова — тести (ЗНО), історія України — тести (ЗНО), математика або іноземна мова /на вибір кандидата/ — тести (ЗНО).

Запрошуємо, Головне управління Державної Фіскальної Служби у Харківській області.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *